Sabtu, 10 April 2010

food testing!!

so, lately i've been really busy helping my sister preparing her wedds.
yeah, she's goin married on the end of this year.
i dunno why, but i think there are so many people married this year.
so, we (me and my sister fika from sweet escape) went to a lots of wedding to do some test food. so we can decided what catering we should choose on her's.



what i wore
stripes top-cotton ink / blue hi waist-gitchy / shawl-sister's / bangles-random /shoes-retail theraphy






19 komentar:

Castor Pollux mengatakan...

I love your style!
Roknya keren
Btw, congrats to your sister
Hope u guys get the best catering!
;)

Castor Pollux

Sabila Anata mengatakan...

hey thanks for the comment:)
i really love your hair too!
btw you look pretty in the pics <3

Alexandra Alfons mengatakan...

Hey I love your style. I also have linked your blog to mine. Please check out my blog and exchange links hehe thanks

Fashion Mansion
http://alxndralfns.blogspot.com

shatirah mengatakan...

wargh.love the skirt.

:D

Tifany mengatakan...

Love your top and your skirt!
Great photo :)

Nathalie Kartika Putri mengatakan...

Love your skirt :D and I love your top too on your previous post

Xoxo nathalie
natzcracker

fhen mengatakan...

love the skirt nabila!
and you mix it well with the stripes top and scarf
love this outfit so much!

xoxo

GILBERT GANDA mengatakan...

love your skirt and shoes :D awesome in neon blue :D

xx

A N A S T A S Y A mengatakan...

your outfit is cool!!! love them esp the hi-waist bottoms!!!

so happy for fika!! about the food, have you tried Alphabet? that's my family favorite cateer-er so far!

michelle_ mengatakan...

i love your skirt nabs !
btw.. nga ngecat kok nab..hehe.. itu gara2 matahari doang..haha.. tp pingin sih nge cat warna kek gtu bneran :D hohohoh

MICHELLE || Glisters and Blisters

F i K a mengatakan...

woohooo..makin mantab saja lah ade'ku yg satu ini :p..haha

great outfit sis!! :D

Michelle mengatakan...

i love your skirt! :]
congrats to your sister. hoping all the best for her.

RiaTii mengatakan...

nice blue hi waist skirt bil !
yah too bad, maybe next time u can come to the event.
thanks for the comment dear (:

febrina utami putri mengatakan...

ahhh nabila selalu cantik dan sexy sekaliii mau donk tingginya bagi sedikit hahahah. eh poni lu bagus bgt tauuu gw mau bgt punya rambut begituuu gw mau bgt belah 2 natural gt tp gw super ga cocok kyk tukang siomay jdnya klo gw belah 2 hahaha. skrg gw potong poninya jd pendek lg dan poni samping normal gt abisnya gw ga tahan dan muka gw super bulet klo poni panjang huhuhu makanya gw iri sama poni dan rambut indahmuuuu. eh fika mau nikahh wawwwww nanti lu jd maid of honornya donk? ato bridesmaid hahaha. iya yuk ke tebet ato ketempet lain food hunting yuk yukyukkk

moochelo mengatakan...

i love the overall outfit :)
love the skirt sooo much <3

visit mine?? comment would be great too.. ;)
moochelo.blogspot.com

febrina utami putri mengatakan...

ahahaha thx bil! itu foto2 dr dulu2 pas msh sma pas jaman2nya urusin fotoshoot yerbuk gt. ada beberapa yg difotoin sama fotografer yerbuk gw pake lensa yg aneh2 gt, kyk yg lu demen itu pke fish eye makanya itu jd kyk marmut gt kepala gede badan kecil. trs gw edit doank di picnik hahaha. ahaha iya yg di pantai itu gw abis foto yerbuk, trs fotografernya fotoin gw sendiri gt hihi senanggg, itu pas msh pnjg rmbtnya dan blm segendut skrg sebalsss

stellectism mengatakan...

you're so pretty and totally in love with your hair! gorgeous shoot and the skirt fits perfectly on you

{ I V Y } mengatakan...

luuurve this blog!

Kalyana. mengatakan...

hey, you look gorgeous in that outfit.
love you skirt so much

XOXO
LaPetiteChateau